Voorzieningen

Naast alles wat Amsterdam te bieden heeft, zijn op onze veilige familiecamping de basisvoorzieningen goed geregeld. Wij zijn ACSI aangesloten, hebben gratis WiFi en ons sanitair is in 2011 volledig vernieuwd. Onderstaand een overzicht in vogelvlucht.

 

De familie Giele ontvangt u bij de receptie, waar ook de kleine kampwinkel en een speelhoek voor de kleintjes te vinden is.

voorz_link_restaurantIn ons café/restaurant kunt u terecht voor een snelle hap, een heerlijke biefstuk of een alcoholische versnapering. Onze keuken is in 2014 geheel vernieuwd en uitgebreid. Wissel ervaringen uit met andere vakantiegangers of hoor de beste tips van een lokale bewoner!

 

voorz_link_camperDirect aan het water hebben wij verharde camperplaatsen, en plekken voor caravans. Komt u met een tent dan is het enige verschil dat u op het gras staat. Wilt u niet aan het water staan, dan kan dat natuurlijk ook.

voorz_link_speelterreinVoor de kinderen is er sinds 2014 een groot speelterrein. Mochten ze nog energie over hebben dan is er een ook groot voetbalveld, of ligt het Kinselmeer klaar voor veel waterplezier.

 

Het is altijd goed toeven bij camping de Badhoeve! Wij hopen u binnenkort welkom te mogen heten op onze camping bij Amsterdam.

Reacties zijn gesloten.